Cégünk – a Why Not?! Communication and Design Kft. – 2005-ös megalapításával az volt a fő célunk, hogy egy olyan ügyfélcentrikus BTL ügynökséget hozzunk létre, amely tökéletesen ötvözi a kis ügynökségek gyors, hatékony feladat- és problémamegoldását a multinacionális cégek professzionalizmusával.

Az erősödő ügyféligények és a hatékony partnerkapcsolat növelésének érdekében ügynökségünk kiszélesítette portfólióját valamint belső strukturális rendszerét is megváltoztatta. Az újítás eredményeként 2008 első felében létrejött a Why Not?! Group Kft. reklámügynökség. Ezzel az átalakulással a korábbinál még hatékonyabb ügyfélkapcsolati rendszert valósíthattunk meg a szolgáltatások szegmentációjával. A Why Not?! Group külön divízióba sorolta a marketing-kommunikációval, tervezéssel és a vizuális kommunikációval kapcsolatos feladatokat.

A folyamatos innovációnak köszönhetően 2011 második felétől a reklámajándékok és a reklámeszközök értékesítésével is igyekszünk ügyfeleink igényeit kielégíteni, ezzel biztosítva a komplexebb szolgáltatást és a teljesebb megelégedettséget a Why Not?! Group ügyfeleinek.