Jogi nyilatkozat

Tájékoztatás
Ön jelenleg a Why Not?! Group Reklámügynökség Kft. tulajdonában lévő weboldalt böngészi, mellyel az alábbi feltételeket elfogadja és magára nézve kötelező érvényűnek tekinti. A Why Not?! Group Reklámügynökség Kft. tulajdonában álló weboldal, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esik. A Why Not?! Group Reklámügynökség Kft. fenntart minden jogot.

Információk gyűjtése és felhasználása
A Why Not?! Group Reklámügynökség Kft. a személyes adatokat kizárólag az ügyfél által igényelt szolgáltatás teljesítéséhez, illetve saját marketing tevékenységéhez piackutatás és az ügyfél tájékoztatása céljára használja fel. Az adatok az adattulajdonos előzetes tájékoztatása és engedélye nélkül harmadik személy részére nem kerülnek átadásra. Az adattulajdonos az adatvédelmi és távközlési jogszabályokban meghatározott módon és esetekben az Ügyfélszolgálaton (office@whynot.hu – 06-26-301-558) keresztül kérheti a nyilvántartott személyes adatainak törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatását. A weboldalakról összegyűjtött információ tulajdonosa a Why Not?! Group Reklámügynökség Kft.

Tartalom
A Why Not?! Group Reklámügynökség Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit felhasználni, másolni, átruházni, vagy terjeszteni. A Why Not?! Group Reklámügynökség Kft. weboldalain megjelenő, védett névvel és logóval rendelkező cégek nevei és logói az adott cégek védjegyei.

Regisztráció
A whynot.hu oldalon való regisztrációval a Felhasználó elolvasta és elfogadta a weboldalra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeket, továbbá tudomásul vette hogy adatait az üzemeltető saját marketing és kutatási céljaira felhasználhatja.

Adatvédelem
A Why Not?! Group Reklámügynökség Kft. minden szükséges intézkedést megtesz, hogy az ügyfelek személyes adatait illetéktelenektől megvédje. Ügyfeleink személyes adatainak védelmét szolgálják a különböző adatbázisokhoz való cégen belüli eltérő szintű hozzáférési jogosultságok is, amely eredményeként csak az erre kijelölt alkalmazottak jogosultak a személyes adatokhoz való hozzáférésre, mégpedig kizárólag tevékenységük ellátásához szükséges mértékben.

Változtatás joga
A Why Not?! Group Reklámügynökség Kft. fenntartja a weboldalakon található információ előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát. Az itt található adatok és információ nem minősíthető úgy, mint a társaság tanácsa bizonyos szolgáltatások igénybevételére, az ügyfeleknek minden esetben előzetesen javasolt megbizonyosodni arról az általuk igényelt szolgáltatások saját esetükre vonatkoztatva ténylegesen a legmegfelelőbbek-e.

A Why Not?! Group Reklámügynökség Kft. bár törekszik rá, nem garantálja hogy a weboldalakon elérhető információ naprakész legyen, továbbá nem vállalja a felelősséget a weboldalakon történt elírásokért, sem pedig a weboldalak tartalmának jogosulatlan megváltoztatásáért. A Why Not?! Group Reklámügynökség Kft. fenntartja a jogot szolgáltatásai előzetes bejelentés nélküli megváltoztatására, kiegészítésére.

Linkek
A weboldalainkon találhatóak linkek más cégek weboldalaira mutatnak. A Why Not?! Group Reklámügynökség Kft. nem felelős más weboldalak titoktartási és adatkezelési gyakorlatával kapcsolatban.

Grafikai anyagleadás

Általános tudnivalókA nyomtatásra kész grafikákat PC, MAC környezetben ellenőrizzük.

 • A színhelyes nyomat érdekében kérjük CMYK színkódolást használjon.
 • Pantone színkód kizárólag a nyomat ellenőrzésére szolgál, ezért a megadott Panton színhez legközelebb álló CMYK kóddal rendelkező szín kerül nyomtatásra, így minimális eltérésre számítani kell!
 • Corel Draw fájlformátumú grafikákat nem áll módunkban elfogadni. A .cdr kiterjesztésű fájlokat kérjük Illustrator (.ai) formátumba menteni. Figyelem! Mentésnél az eredeti .cdr színei, mérete vagy effektusai megváltozhatnak vagy el is veszhetnek, ezért kérjük mellékelje nyomtatott vagy digitális kép formátumban is a grafikát.
 • A .tiff kiterjesztés esetén kérjük LZW tömörítést használjon.
 • Speciális betűtípus (font) használata esetén kérjük (.ttf) formátumban, ZIP tömörítéssel mellékelje azt.

Felbontás, méretarány

 • Kérjük a grafikákat lehetőség szerint 1:1 arányban minimum 100 dpi felbontásban készítsék el. Nagyméretű eszközök nyomtatásánál (pl. óriásplakát, építési háló) 1:10 arányú grafikát (1cm a valóságban 10 cm) minimum 300 dpi felbontásban készítsék el.
 • Az 1:1 arányban 100 dpi feletti felbontásban készülő grafikákat különösen beltéri felhasználásra javasoljuk, ahol a reklámeszköz észlelési távolsága alacsony (1-2 méter).

Támogatott fájltípusok

 • .psd
 • .pdf
 • .tiff
 • .eps
 • .ai
 • .bmp
 • .jpg

Grafika küldése

 • A 10 Mb méret alatti grafikákat e-mailen fogadjuk.
 • A 10 Mb méret feletti grafikákat kérjük FTP szerverünkre szíveskedjék feltölteni.

Folyamatos megrendelőink részére a zavartalan feltöltés érdekében külön FTP elérést biztosítunk.